Dienst na verkoop - Ons team staat voor u klaar!

Onze firma Luyckx jose staat garant voor een eerlijke prijs kwaliteit verhouding,
goede service en een klantvriendelijke bediening. Met een ruime toonzaal en goed uitgeruste werkplaatsen en magazijnen kan ons team u een grote keuze en degelijke service bieden.

Door dat onze merken marktleiders zijn in hun vakgebied is hun kwaliteit bewezen. Hierdoor kunnen wij ook naar U als gebruiker, een correcte dienstnaverkoop bieden.


Reparaties - Onderhoud

Een goed en periodiek onderhoud  is van groot belang voor de levensduur van uw machine. U voorkomt technische storingen en pannes en de machine presteert optimaal.

Ons team staat graag voor u klaar als het gaat om de jaarlijkse onderhoudsbeurt of reparatie van uw machine. Ook als uw machine lang heeft stilgestaan krijgen wij weer leven in uw grasmaaier, verticuteermachine, bosmaaier, kettingzaag, hakselaar, enzovoort.
Zelfs voor het slijpen van kettingen die op uw kettingzaag zitten, kan u bij ons terecht. Net zoals het slijpen van messen van u heggenschaar, kooimaaier, grasmaaier.
 

Ophaaldienst

Indien u niet in de mogelijkheid bent om de machine tot bij ons te brengen, kunnen wij deze voor u afhalen. 
 

We beschikken over

  • Een goed uitgeruste werkplaats en magazijnen
  • Een intern SAP bussiness one systeem, gedetailleerde facturen, historieken worden bijgehouden
  • Een BP-trekker keuringsstation om uw trekker tot in detail te testen
  • Een reinigingsruimte waar uw machine zowel met zeep/water  of op luchtdruk kan gereinigd worden indien gewenst
  •  Een gemotiveerd, vakbekwaam 15-delig team , die jaarlijks de nodige cursussen volgen in een steeds veranderende sector
  • Door Case IH  zijn we erkend als gecertificiëerd hoofddealer voor onze regio , daar we voldoen aan de hoge standaard eisen van de fabriek in oostenrijk
  • Premium partner van verschillende A-merken, zoals  Briggs and stratton motoren, stihl, honda, stiga, iseki, john deere, kranzle,...
  •  Een ruime parking voorzien aan de winkel en de werkplaats wat het laden en lossen van machines vereenvoudigd
  • Een wagenpark bestaande uit 6 servicewagens en 2 vrachtwagens waarmee we in principe elke machine kunnen vervoeren en service bieden ter plaatse

Winteronderhoud

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw grasmaaier of andere tuinmachines in het seizoen raden wij u aan 1 x per jaar uw machine te voorzien van een winteronderhoud. 

Zo komt u in het nieuwe seizoen niet voor verrassingen te staan. Vanaf Oktober tot eind januari is dit de ideale periode.

--> Ontdek onze winteronderhouds actie vanaf 1 november 2021 tot 31 januari 2022 !


 
  

 
 
created by PopCom