21/05/2022 - SEGWAY Navimow ROBOTMAAIER

Vooruitstrevend, is een kernbegrip voor een bedrijf zoals Segway. Hun Navimow robotmaaier maakt gebruik van een EFLS; Exact Fusion Locating System. In vergelijking met GPS, verbetert het RTK-positioneringssysteem significant de exacte positionering van de robot. Hierdoor is Segway er ook in geslaagd om jouw tuin in exacte parallelle lijnen te maaien.

Tegelijkertijd staat veiligheid ook bovenaan de prioriteitenlijst. Voorbeelden hiervan zijn de ultrasonische sensoren, bumpersensoren, liftsensoren, kantelsensoren en de revolutionaire automatische “blade halt sensor”. Deze laatste stopt het mes wanneer bijvoorbeeld huisdieren of egels in de buurt komen.

Ten laatste is de Navimow uitgerust met sterke hub-motoren om de robotmaaier voort te bewegen. Hierdoor is deze Navimow ook nog eens de stilste robotmaaier op de markt met een geluidsniveau van maar 54dB(A).
 
Doordat al deze zaken vervaardigd zijn uit kwalitatief hoogstaande materialen, hebben ze bij Segway een robot ontworpen die uiterst duurzaam is.

Meer info over segway navimow? klik hier
Meer info over installatie mogelijkheden ?  klik hier
Terug
created by PopCom