21/08/2020 - ALL-TREC elektrische werktuigdrager

Met enige trotsheid stellen wij u het merk All Trec voor.
Dit is een Nederlands product dat zich volledig richt op Elektrisch aangedreven werktuigendragers. Vele anderen bouwen een machine met verbrandingsmotor om tot een elektrische machine, maar All Trec start met de batterij, en bouwt hier de machine rond.
Zo zijn ze niet beperkt in autonomie en kampen ze niet met vermogensverlies.
Aangezien de machine elektrisch wordt aangedreven heeft deze geen uitstoot en geen verbruik van brandstof. Dit zorgt voor zeer lage verbruikskosten, en dus ook een snelle terugverdientijd.
Ook is de machine zeer stil, en vraagt deze bijna geen onderhoud.

Momenteel hebben ze enkel deze 3 wiel versie, maar in de loop van volgend jaar komt er ook een 4 wiel aangedreven versie met cabine.
 
De All Trec werktuigendragers werken met een lithium ijzerfosfaat (LiFePO4) technologie, wat een verbeterde versie is van de standaard Lithium-ion batterijen.
Enkele voordelen zijn: grotere bruikbare capaciteit, langere levensduur, snel en efficiënt laden, geen onderhoud, en ga zo maar voort. De batterij bestaat uit allemaal verschillende cellen, die dan ook nog eens apart vervangbaar zijn.
De Batterij gaat ongeveer 3000 laadcycli mee en op deze batterij krijgt u 3 jaar garantie.
De batterij is verkrijgbaar in verschillende groottes: 20, 30 en 40 KWh. Zo kan u afhankelijk van de gewenste autonomie en het gewenste werktuig een keuze maken.

Om een voorbeeld te geven kan u met de batterij van 30KWh 7-9u werken aan één stuk met een maaidek van 1m30. Het laden kan gebeuren op 240V, 380V en ook op de laadpalen van elektrische voertuigen.
Zo varieert de laadduur van 4 tot 12u afhankelijk van de gekozen batterij en het gekozen laadsysteem.
 
Zoals hierboven al reeds vermeld, is All Trec een werktuigendrager. Dit houdt in dat de machine verschillende toebehoren kan aandrijven zoals een Maaier tot 1m80, een onkruidborstel, een Hetelucht brander, een heggenschaar, en ga zo maar voort.
Zo kan u deze machine het jaar rond toepassen. De All Trec  beschikt over een CAN-bus systeem waardoor het de werktuigen herkent en zo automatisch de parameters aanpast.
Via deze link kan u een filmpje terug vinden met enkele toebehoren: https://www.youtube.com/watch?v=ZJuZYjEp9k4&feature=emb_logo .
 
Aangezien we meer en meer naar Zero Emission gaan, kunnen we dit toestel altijd eens bij u komen voorstellen, om zo de mogelijkheden te bekijken waar u dit kan toepassen.
 
Indien u nog bijkomende vragen hebben, horen wij deze graag!
Terug
created by PopCom