18/02/2019 - nieuw : SWARDMAN TROMMELMAAIER


De Swardman Edwin kooimaaier met een rij- en werkbereik van 45 cm is geschikt voor kleinere en meer gevarieerde gazons tot 600 m2. Het valt op door zijn gemakkelijke bediening, verrassend stil en economische Kawasaki-motor en duurzaamheid. Edwin Standard is vervaardigd in grijs-zilveren kleur en is uitgerust met een 5-bladige cilinder die zorgt voor een perfecte snede van grasbladen.

De Swardman Edwin kooimaaier met een rij- en werkbereik van 55 cm is geschikt voor grotere gazons met een oppervlakte tot 2000 m2. Naast een werkbereik groter dan 10 cm heeft het Edwin Standard 55-model ook een grotere grasbak met 10 liter. De rest van de parameters is identiek aan het kleinere model. U kunt ook vertrouwen op makkelijke bediening, stille en economische Kawasaki-motor en duurzaamheid.

De Swardman Special modellen zijn ontworpen voor de klanten die zonder compromis kwaliteit vereisen. U kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren. Behandel jezelf met luxe lederen bedekte handgrepen of ledlampen voor het werken in schemer en donker. Kies uit metaal of carbon kap. Laat het grasmaaien uw hobby worden!

Naast de 4-takt aangedreven modellen, bestaat de accu aangedreven variant electra 45 / 55.

Swardman introduceert zijn tweede modellijn, Electra genaamd. Aangedreven door twee elektrische motoren. Electra is ook de stilste echte grasmaaier ter wereld.

Swardman met zijn accu-snoerloze model Electra richt zich op al die mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke, op batterijen werkende machines die aanzienlijk stiller zijn dan klassieke benzinemaaiers. Op het maximale vermogen is de luidheid van Electra ongeveer 70 dB, dat is vijf keer stiller dan een gewone cirkelmaaier.
Terug
created by PopCom