12/09/2017 - Lehmann cleaning systems

Voor wie voor de uitdaging staat om op onbereikbare plaatsen de glasbewassing te verzorgen, ligt een oplossing voor handen. Een oplossing met streeploze ramen zonder de ramen droog te hoeven trekken. Een oplossing die snel, veilig, duurzaam en tegen lage kosten werken op grote hoogte bereikbaar maakt. Die oplossing heet PURAQLEEN. Een gepatenteerd glazenwassysteem, die wij als masterdealer van Lehmann Pure Water Cleaning Systems verdelen. 

Het systeem wordt niet alleen voor het reinigen van ramen gebruikt, men kan er ook zonnepanelen, wagens, muren en daken mee reinigen.

Wat zo bijzonder aan Qleen Pure Water Cleaning Systems is, is dat Lehmann het glasbewassingssysteem zelf ontwikkelde. Veel glazenwassers werken met osmosewater; Lehmann ontwikkelde een eigen waterfiltersysteem op granulaatbasis PURAQLEEN voor puur gedemineraliseerd water. Daarmee krijg je namelijk puur water. Het pure water wil zich omwille van allerhande chemische wetten weer binden en gaat dus op zoek naar ‘vuildeeltjes’. Het pure water zorgt er ook voor dat de statische oplading tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor treedt er minder snel aanhechting van vuil op het gereinigde oppervlak op, het oppervlak blijft dus langer schoon – een voordeel ten opzichte van het gebruik van osmosewater. Bovendien, het gereinigde oppervlakte droogt sneller en is vrij van strepen.

Website voor meer informatie:  www.lehmann.de

--> youtube filmpje gemaakt door nederlandse dealer keeda trading.


Twee productlijnen
We voeren alle producten van Lehmann. Dat assortiment kun je grofweg in tweeën verdelen, namelijk in Qleen en Lewi. Lewi zijn de raamwis- en -wasproducten voor de professionele glazenwasser. Dus de raamtrekkers, raaminwassers met bi‑componenten handgreep, rubbers, schrapers en telescopische aluminium stelen. Qleen is een uniek glas-, gevel- en zonnepanelenbewassingssysteem. Lehmann is met Qleen en Lewi in meer dan veertig landen in Europa, het Midden-Oosten en Zuid- en Noord-America vertegenwoordigd door een vast groep dealers.

Lehmann is al bijna 120 jaar een begrip in schoonmaak- en reinigingsgebied. Vanuit de wereldberoemde historie in natuur zeemleer, heeft het bedrijf zich de laatste 20 jaar ontwikkeld tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten voor gevel-, glas- en zonnepaneel reinigingsmachines onder de merknaam QLEEN.
Terug
created by PopCom