Metabo specials 2018

Acties / Nieuwigheden 

 

In deze specials gaat het in zekere zin om de volledige vrijheid.
Waarom? Omdat u met de systeemoplossingen en machines veelal snoerloos en vaak stofvrij kunt werken – en dankzij Pick+Mix bovendien de vrije keuze hebt om alleen precies dat te kopen wat u wilt en nodig hebt.

Zo is denken volgens het systeem ook voor u de moeite waard. Wie in het accu-segment met onze machines werkt, kan binnen een Voltklasse ieder accu-pack voor iedere machine gebruiken en deze op iedere lader weer opladen.

Voor de 18 Volt-machines betekent dat: meer dan 80 machines, een accu-pack, een lader. Zo bespaart u geld, omdat u niet bij iedere nieuwe machine meteen ook nog accu's en lader hoeft te kopen.

En als de ongeveer 1.200 Watt die onze LiHD-packs met 18 Volt leveren voor u niet voldoende zijn: neem er gewoon twee, dan hebt u de dubbele capaciteit. Alle 36 Volt-machines zoals de grote haakse slijper, de SDS Plus-combihamer of de accu-tafelcirkelzaag zijn er ook altijd in een uitvoering voor twee 18 Volt accu-packs. Ook hier kunt u dus vrij kiezen tussen één keer 36 of twee keer 18 Volt.

Met zoveel vrijheid wordt het werken veel leuker. Probeer het uit. 
Metabo specials 2018
Terug
created by PopCom